Wie zijn wij ?

 

Hypothecaire lening

Bij ons profiteert iedereen van de beste voorwaarden. Abonnees van Test-Aankoop genieten een bijkomend exclusief voordeel in de vorm van een betaling die overeenstemt met 0,45 % van het geleende bedrag met een minimum van 100 €. VDV Conseil zal dit bedrag op uw bankrekening overschrijven NA het verlijden van de authentieke akte.

Wat de rentevoettabel, betreft, kan over sommige rentevoeten onderhandeld worden in functie van de solvabiliteit van de kredietnemers en de betreffende producten (verzekeringen, domiciliëring van inkomsten ….).

 

Schuldsaldoverzekering bij Overlijden

VDV Conseil informeert u over en zoekt voor u de beste marktvoorwaarden. Abonnees van Test-Aankoop genieten een bijkomende korting van 5% die geldig is voor de volledige looptijd van de overeenkomsten.

 

Brandverzekering en Bijkomende Risico’s

VDV Conseil informeert u over en zoekt voor u de beste oplossingen op de markt. Onze rol is eveneens u van dienst te zijn bij schadegevallen. Onze klanten genieten een korting van minstens 15% ten opzichte van de officiële tarieven van de maatschappijen.

 

Sparen & Beleggen

VDV Conseil informeert u over en zoekt voor u de Tak 21, Tak 23 en beleggingsfondsen, tak 26 die het best zijn afgestemd op uw profiel. De instapkosten zijn steeds beperkt (vanaf 0,50%).

 

Wij staan te uwer beschikking voor een gratis adviessessie, zonder verplichting, aangepast aan uw situatie en aan uw specifiek profiel. De informatie op deze site dient om uw dossier voor te bereiden in een sfeer van vertrouwen.