Schuldsaldoverzekering

Beveiligde formulieren

*Verplichte informatie

Aanvrager

Echtgeno(o)t(e) of mede-aanvrager


Opmerking

  • Sommige verzekeraars hebben gepersonaliseerde (ervarings)tarieven waarbij nog meer criteria in aanmerking worden genomen ; de tarieven worden soms de beste op de markt. U dient ons dan wel inlichtingen te bezorgen die u misschien indiscreet vindt. Indien u de volgende vragen invult, zullen we rekening houden met uw antwoorden bij onze zoektocht naar het beste tarief.

Aanvrager

Echtgeno(o)t(e) of mede-aanvrager

KENMERKEN VAN LENING

Aanvrager

Echtgeno(o)t(e) of mede-aanvrager

  • Dient er rekening te worden gehouden met een kredietopnemingsperiode (in maanden) ( periode waarin u het geleende bedrag pas begint af te betalen na afloop van de periode waarin u de geleende som hebt opgenomen. Met andere woorden: u betaalt geen kapitaal af, maar enkel de intrest tijdens deze periode)? Overigens, is deze kredietopnemingsperiode inbegrepen in de totale duur van de hierna vermelde overeenkomst of moet deze extra worden bijgerekend?

Aanvrager

Echtgeno(o)t(e) of mede-aanvrager

Opmerking

  • Indien u een lening op maat hebt (bijvoorbeeld met beperkte maandelijkse aflossingen in het begin), dient u ons de aflossingstabel van de lening te bezorgen.

Eventuele opmerkingen

  • De informatie die u ons verstrekt blijft vertrouwelijk; u kunt ons evenwel toelating geven om uw e-mailadres te gebruiken om nieuws te ontvangen over nieuwigheden en aanbiedingen van VDV Conseil.